© © 2024 Polatlı Haber Ajansı Tüm Hakları Saklıdır.

Özdemir Turgut montajcı çeteye cevabı verdi: Bu tamamen düzmece bir olaydır!

Özdemir Turgut Polatlı'da Aysel Demir'e iftira atan montajcı çeteye cevabı verdi. Turgut açıklamasında, "Bu tamamen düzmece bir olaydır!" dedi.

Haymana Belediye Başkanı ve AK Parti Haymana Belediye Başkan Adayı Özdemir Turgut, Polatlı'da düzenlenen programda Haymanalılar ile buluştu.

Eski AK Parti Polatlı İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı Polatlı Belediye Meclis Üyesi Adayı Aysel Demir'e yönelik atılan iftiralar başta olmak üzere son günlerde montajlanmış ses kayıtlarıyla ilgili de konuşan Başkan Özdemir Turgut, "Bu tamamen düzmece bir olaydır. Bunlara itibar etmeyelim, bunlara prim vermeyelim." diye konuştu.

Başkan Turgut konuşmasında şunları söyledi.

"Seçim dönemi malesef çok karalamalar oluyor. Geçen gün bir sosyal medya paylaşımı banada getirdiler, benimde ismimin geçtiği eski İlçe Başkanımız Aysel Demir hanımefendi ben kendisini tanırım hanımefendi bir insan, çok emeği olan bir insan "o sözle Haymanalılara hakaret ediyor. 'Özdemir Turgut benim muhattabım değil'" diyor. Durup dururken, bunun gibi bir çok arkadaşımızlada bu konuyu paylaştık. Sevgili hemşehrilerim bu tamamen düzmece bir olaydır. Bunlara itibar etmeyelim, bunlara prim vermeyelim." dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER