© © 2024 Polatlı Haber Ajansı Tüm Hakları Saklıdır.

Polatlı'nın sultanları derbi öncesi Başkan Yıldızkaya'yı ziyaret etti!

Polatlı tarihinde ilk kez Türkiye Kupası Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Şampiyon Polatlı Belediyespor Bayan Hentbol Takımı; 31 Ekim Cumartesi Günü Yeni Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağı Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor maçı öncesi Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti.

Polatlı tarihinde ilk kez Türkiye Kupası Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Şampiyon Polatlı Belediyespor Bayan Hentbol Takımı; 31 Ekim Cumartesi Günü Yeni Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağı Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor maçı öncesi Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. 2020 – 2021 Türkiye Hentbol Bayanlar 1. Ligi’ne ilk 4 haftada 3 galibiyet alarak başarılı bir başlangıç yapan Polatlı’nın Sultanları; Polatlı altyapısından yetişen sporculardan kurulan yeni takımıyla şimdiden şampiyonluk sinyalleri vermeye başladı.

BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN GALİBİYET PRİMİ SÖZÜ

Altyapıya verdiği önemle dinamizm ve tecrübeye dayalı bir takım kurarak sezonu galibiyetle açan Polatlı Belediyespor Bayan Hentbol Takımı; haftasonu oynanacak ABB EGO Spor maçını kazanmak amacıyla antrenmanlarını sürdürüyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya önemli derbi öncesi kendisine ziyarette bulunan Polatlı Belediyesi Bayan Hentbol Takımı’na galibiyet primi sözü verdi. Anlamlı ziyarette Başkan Yıldızkaya’ya galibiyet sözü veren Bayan Hentbol Takımı Yönetimi, Antrenörleri ve oyuncuları; takıma olan destek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ettiler. Polatlı Belediyespor - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor derbisi 31 Ekim Cumartesi Günü Yeni Kapalı Spor Salonu’nda koronavirüs önlemleri dolayısıyla seyircisiz olarak oynanacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER