© © 2024 Polatlı Haber Ajansı Tüm Hakları Saklıdır.

Uygun fiyattan ürün vermeyen çiftçiyi öldüresiye dövdüler!

Ürettiği enginarlarla dünyaya ün salan çiftçi Ergün Yılmaz, iş görüşmesi için gittiği İstanbul'da ürünlerini maliyetinden düşük fiyata vermeyince toptancı ve adamlarının saldırısına uğradı.

Bursa'da çiftçilik yapan Ergün Yılmaz, ürettiği enginarları satmak için İstanbul'dan aldığı iş görüşmesi daveti üzerine Maltepe'ye geldi.

Daha önce de Yılmaz ile ticaret yapan toptancı ve adamları, enginarları maliyetinin altında bir fiyata almak istedi.

Ergün Yılmaz ise daha önce yaptıkları ticaretten dolayı toptancının elindeki senedi geri istedi.

Senedi vermediklerini iddia eden Yılmaz, "Yeniden mal istediler. Bana zorla sözleşme imzalatmaya çalıştılar. Hatta kaçırmaya da kalkıştılar. Bunların hiçbirisini kabul etmeyince da 8-9 kişi saldırıp bana ve arkadaşıma zarar verdiler. Şikayetçi oldum." dedi.

"İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE SALDIRIYA UĞRADIM"

Kafedeki insanlar sayesinde canını zor kurtardığını anlatan Ergün Yılmaz, "Bu kişiler hakkında savcılığın gereğini yapmasını istiyorum. İstanbul'un göbeğinde onlarca kişinin önünde saldırıya uğradım. Kaçırmak istediler. Tehdit ettiler. En sonunda tehditlere boyun eğmediğim için çok sayıda kişi bana ve arkadaşıma saldırdı." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken çiftçi Ergün Yılmaz, İstanbul'da bu kişilere asla ürün vermeyeceğini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER